Femte afdeling af Craft Løbe Cup

11. april 2024 10:46 , af Martin Gram

Ikke færre end 30 deltagere fra Bagsværd Atletik Club var klar til start til søndagens femte afdeling af Craft Løbe Cup som blev afholdt på Strandvejen. Det er en helt flad femmer som normalt giver gode muligheder for personlige rekorder.

På herresiden blev løbet vundet af Jeppe Risvig hvor Christoffer Frost-Jensen Johansen kom ind lige bagefter på en 2. plads i tiden 14.31 som også er PR på landevej. En virkelig flot placering taget i betragtning af at Christoffer jo ikke normalt løber helt så lange distancer. Det lover godt for stævnerne senere på året. Camilla Balle Bech løb sig til en flot PR på 17.34 som rakte til en samlet 5. plads. Hjalte Dalskov har efter en del problemer med vejrtrækningen fundet rytmen igen og kom ind på førstepladsen i kategorien U20 efter et kanonløb i tiden 15.48 (PR). I konkurrencen om Danmarks bedste løbeklub fik vi samlet 32 point sammen som fik Bagsværd Atletik Club op på 8. pladsen inden det afgørende DM 10 km landevej i Århus.

Derudover var det godt at se at vi havde fået hele 10 atleter med i børneløbet som var for alle på 12 år og under hvor distancen var en mile (1.6 km). Alle løb et rigtigt flot løb, hvor man kunne se at de rigtigt gav den gas. Her kom Aske Gram ind på en fin tredjeplads i tiden 6.28.

Det gode vejr, den gode stemning, de gode kager og de gode resultater endte med at gøre dagen til en god oplevelse som vi snart bliver nødt til at gentage.