Løb og Motion

BAC 1 (løb inkl. maraton)

Langdistanceløb (og mellemdistanceløb) med 10 km-tider op til 40 minutter. Rigtig mange på holdet træner mod maraton og halvmaraton, og træningen planlægges i perioder med henblik på de store danske og udenlandske motionsløb i denne kategori. Men løberne spænder meget bredt helt nede fra 800 m og 1500 m baneløb, og flertallet løber også mange andre løbstyper som cross, landevejsløb, banestævner og helt almindelige motionsløb. Der er gode muligheder for at danne hold til de danske mesterskaber i f.eks. 40 års-, 45 års-, 50 års-klasserne osv. De fleste på holdet er naturligvis herrer, men det kan afsløres, at det aldrig har været et rent herrehold. Unge løbere er velkomne, også hvis tids-"krav" ikke helt opfyldes. Her kan fremgangen nemlig ofte komme utroligt hurtigt. Så snakker vi om, hvordan opstarten skal foregå. Holdet træner en del sammen med BAC 2.

______________________________________________________________________________________

Tirsdag 17.00 Lange intervaller Svend Guldbrandsen Torsdag 17.00 15 km tur med ryk 4498 9824 / 3026 6439 lørdag 8.30 Langtur på 20-25 km svend.guldbrandsen @ fasttvnet.dk.

 

BAC 2 motionshold – rutinerede løbere som løber mellemdistance og langdistance.

BAC 2 er for den erfarne løber som er vant til at kunne løbe 10 km eller mere på et træningspas. Typisk kan løbere på BAC 2 løbe 10 km i konkurrencetempo mellem 41 og 55 min, og 5 km under 25 min.

BAC 2 er for den erfarne løber hvor der bliver lagt vægt på en seriøs tilgang til træningen forenet med fordelene ved det sociale element i en klub. På holdet er også en del triatleter. BAC 2 har typisk halvmaraton som fokusløb, og der er også faste deltagere fra holdet i turnering for klubber for masters (DT) og DM masters. Der er nogle løbere som skifter mellem at løbe på hold 2 og hold 3. Nogle løbere foretrækker hold 2 da man foretrækker at træne med en mindre gruppe. Typisk er der 8-10 løbere til træning, og der er altid nogle at dele tempo med.

Typisk løbes der intervaller om tirsdagen, hvor der skiftes mellem korte intervaller, bakkeløb og lange intervaller. Om torsdagen er der tempoløb hvor der skiftes mellem tempoture med indlagte ryk af minutter eller km. Som regel er begge træningspas planlagt så der tages højde for forskellige tempi. Opvarmning indeholder altid elementer af styrketræning i større eller mindre grad. Om lørdagen løbes typisk langdistancetur i lidt lavere tempo. Som regel er turen 17-22 km; altid med mulighed for at afkorte ruten.

______________________________________________________________________________________

Tirsdag og torsdag kl. 17 – lørdag kl. 08.30. Alle dage fra Bagsværd stadion med mindre andet er angivet på træningsforum. Træner: Benedicte Kastrup dicte13@hotmail.com

 

BAC 3 Motionsløbehold

Motionsløbeholdet er for dig, der befinder dig mellem at være nybegynder og være elite. Den typiske løber hos os kan løbe 8 km eller længere og kan tilbagelægge 10 km i konkurrence på mellem 40 og 80 minutter. Vi løber i klub fordi vi kan lide at løbe, vi kan lide at være sociale og vi kan lide at blive udfordret på hvert vores niveau. I tirsdagens intervaltræning vil du møde mange, der løber i forskelligt tempo. I torsdagens mere tempofyldte træning og i lørdagens mere distanceprægede træning deler vi holdet op i en masse undergrupper, hvor du løber i en gruppe, der løber i dit tempo. Dette gør det også nemt for dig at vælge en lidt hurtigere eller lidt langsommere gruppe alt efter form og lyst - og måske fordi du lige er kommet tilbage efter en slem forkølelse. Grundtempo om torsdagen: Mellem 4:45 og 7:30 minutter pr. km. Grundtempo om lørdagen: Mellem 5:15 og 8:00 minutter pr. km. Vi tilbyder en træning, der kan holde dig i god form - og hvis du har lyst, også giver kondition til at deltage i motions- og konkurrenceløb.

______________________________________________________________________________________

Tirsdage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 8.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.

Bjarne Henriksen henriksenbj @ gmail.com.

 

Bac 4 Motionshold - let øvede.

For dig der løber lidt selv og kan løbe ca. 8 - 12 km, har løbet før men endnu ikke fundet rytmen og vil gerne løbe sammen med andre eller er kommet tilbage fra en skade.

Vi løber mandag, torsdag og lørdag.

Mandag løber vi intervaller. Torsdag løber vi ca. 8 - 10 km i grundtempo ca. 7-7.30. lørdag løber vi distance ca. 10 – 12 km i grundtempo 7.30 - 8.00. Der vil altid være mulighed for at afkorte ruten.

____________________________________________________________________________________

Mandage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 08.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.

Træner: Eva Niendam

 

BAC 5 begynder og ”Løb med”.

For dig som vil begynde at løbe eller har løbet før. Her er det ikke noget krav om at du kan løbe men du er også velkommen selv om du kan løbe 5 km. Mandag er det hovedsageligt intervaller. Vores mål er, at kunne løbe 5 km uden pause. Torsdag løber vi en tur på ca. 7-9 km,  hvor vi prøver at holde et tempo på ca.8.00 - 8.30 min. pr. km.  Lørdag lunter vi ca. 8 – 10 km med et grundtempo 8.30 - 9.00. Holdet omfatter også begyndertræning ” Løb med”, som er et 10 ugers træningsforløb, der starter primo februar og primo september, hvor der løbes mandag og torsdag og der afsluttes med et 5 km løb.

______________________________________________________________________________________

Mandage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 08.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.

Trænere: Lis Knudsen kasserer2006 @ bagsvaerd-atletik.dk og Hanne Ibi Hjæresen klub @ bagsvaerd-atletik.dk