Frame Running Camp & Cup løber af stablen d. 7.-14. juli 2024

17. april 2024 09:20 , af Anne Jessen Seeberg

Frame Running Camp & Cup løber af stablen d. 7.-14. juli 2024, og afholdes for første gang på Bagsværd Stadion- og skole.

 

For at en camp af denne størrelse kan afholdes er der naturligvis brug for gode frivillige hænder til at hjælpe os, både før under og efter campen. Dvs. der er brug for frivillige 5.-16. juli 2024.  

Derfor håber vi meget at nogen af jeres studerende måske kunne være interesseret i at blive frivillige hos os.

Frame Running Camp & Cup er en uge fyldt med kammeratskab, fightervilje og glæde når +200 atleter med bevægelseshandicap, deres hjælpere, trænere og ledere mødes om Frame Running.

Frame Running Camp & Cup er verdens største Frame Running stævne, der samler både verdens elite og den store bredde. Her bryder vi alle vores grænser og finder ud af, at vi kan mere end vi tror.

For rigtig mange atleter er denne uge årets højdepunkt. Som frivillig bliver du en altafgørende del af, at denne uge kan afvikles succesfuldt. Din vigtigste opgave bliver at være med til at give atleter, hjælpere, trænere og ledere så god en uge som muligt.

Vi kan garantere at du vil få en oplevelse du aldrig glemmer, og vil blive mødt af smil på din vej. Du vil desuden modtage en t-shirt med camp-logo samt kost i løbet af dine arbejdsdage.

Dine opgaver vil være af forskelligartet praktisk karakter.

Se frivilligvideo fra Frame Running Camp & Cup 2023: https://youtu.be/p4rBT3UjbjI

Se nedenstående link og læs mere om opgaverne og hvordan du tilmelder dig som frivillig herunder.

Bliv Frivillig - racerunning.dk (framerunning.dk)

 

På forhånd tak. 

Anne Line Jessen Seeberg,

På vegne af Mansoor Siddiqi

Chairman,

Organizing Committee for Frame Running Development Camp & World Ability International Cup,
7th.-14th. 
July, 2024