VM Halvmaraton
6/4  RET
Sjældent har så mange klubkammerater deltaget i et bestemt løb, og sjældent har begivenheden været større. VM i halvmaraton lørdag den 29. marts med kæmpestort tilknyttet motionsløb. Der var op mod 100 Bagsværd-folk på startstregen, og der var endnu flere supportere blandt de 10.000-vis af tilskuere langs de Københavnske gader. Vi håber stadig på, at en eller flere kunne få lyst til at skrive en deltager-beretning til hjemmesiden.
I mellemtiden kan vi bringe en lille håndfuld billeder af nogle af de bedste løbere, nemlig de afrikanske vindere, samt de tre hurtigste danskere i mange år.
Fra Bagsværd havde vi også masser af flotte resultater ikke mindst fra hold 3. Hurtigst var dog Joachim Weel Rosbo, årgang 1997, som var langt fremme med sine 1.12.18. Og han var nok kommet under 1.11, hvis kræfterne ikke var begyndt at slippe op 6-7 km før mål. Blandt kvinderne blev den to årgange ældre Trine Sørensen hurtigste BAC-løber med 1.30.24 efter en rigtig flot første halvdel og en noget tungere anden halvdel.
Masser af klubbilleder HER og HER.
Guld, sølv og bronze for kvinder
Guld og sølv for herrer, og bronzen i baggrunden
Abdi Hakin Ulad (Korsør)
Lars Budolfsen (Sparta) og Jesper Faurschou (Herning)
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt