Anden dagen af ØDMU-inde
13/1 Carsten Rytter  RET
Ved anden dagen af ØDMU-inde fortsatte de unge atleter fra BAC med at yde nogle fantastiske præstationer. Det medførte 3 Østdanske Mesterskaber, 1 Sølv, 3 Bronze og 5 nye KlubRekorder.
I P10 nøjedes Louise S. Carøe i dag med kun at stille op i 200m, men det gik til gengæld også hurtigt, da hun kom i mål på 33,49 (KR). Det rakte til en samlet 3. plads og dermed en Bronzemedalje, som hun kunne føje til samlingen på de 2 hun vandt i går.
I P12 sprang Anna D. Christensen Længde og hun kom ud på 3,14, som er PR med 11 cm og det blev til en samlet 10. plads.
I P13 sprang Ellen G. Friborg Længde og hun kom ud på 4,33, hvilket kun er 4 cm fra hendes PR. Dette resultat gav en 7. plads. I samme aldersgruppe løb Caroline Møller-Jensen 200m i tiden 30,74 (KR), som også er PR med 1,36 sek. Dette gav en 10. plads. Caroline stillede også op på 1500m sammen med Amanda S. Kristensen og her trak Caroline feltet det meste af vejen, men måtte desværre se sig spurtbesejret af 2 Spartanere. Alligevel lykkedes det Caroline at kæmpe en flot 3. plads hjem i tiden 5.33,95 og dermed Bronze. Amanda havde også en kamp med 2 andre Spartanere og kom i mål i den gode tid 5.51,48 på en samlet 6. plads.
I P15 skulle Mia H. Mørck løbe 1500m og det var igen i et meget skrapt felt. Mia kom godt fra start, hvor hun lod 2 Spartanere løbe og lagde sig ind bag den tredje, som havde et udgangstempo der var helt perfekt for Mia. Der blev hul op til de 2 forreste, som blev så stort, at de fleste ikke rigtig troede på at det kunne blive lukket. Da der resterede 300m gik Mia uden om Spartaner nr. 3 og så var jagten gået ind. Med en fantastisk spurt fik Mia først lukket hullet til Clara Kall i udgangen af opløbssvinget og herefter kunne Mia trykke sig forbi på trods af Clara’s bestræbelser på at svare igen. En super præstation af Mia der gav en 2. plads og Sølv samt en meget flot tid på 4.55,33 (KR).
I P17 var der ikke rigtig nogen konkurrence til Sara S. Kristensen på 1500m, så det blev et løb alene mod uret. Sara kørte fint tempo fra start og hun formåede i ensom majestæt, at holde et næsten konstant tempo og derfor blev tiden også så god som 4.54,05, som er mindre en 1 sek. fra hendes bedste ude tid. Et suverænt Østdansk Mesterskab, det andet i denne weekend.
I D10 var Julius K. Michelsen igen på farten på 200m, hvor han løb på 37,15 og det rakte til en 11. plads.
I D13 gentog Jacob W. Rosbo kunststykket fra i går ved at vinde 1500m og dermed det andet Østdanske Mesterskab til Jacob. Det startede ellers betænkeligt hurtigt, da en Amagermand satte et højt tempo fra start, hvor Jacob gik friskt med. Det rørte åbenbart ikke Jacob for han fulgte tæt efter. Til gengæld var tempoet for højt for favoritten Sebastian Nielsen fra Sparta og han måtte slippe, hvorefter at hullet voksede pænt. For da Amagermanden gik kold, så gik Jacob forbi og fortsatte i det gode tempo. Herefter kunne Jacob køre sejren hjem, selv om de andre kom lidt tættere på var det oparbejdede forspring så stort at de ikke kunne lukke det. Tiden blev så god som 5.01,58 (KR), som er 3 sek. hurtigere end hans bedste ude tid.
I D17 fik Sebastian V. Buschardt en dejlig sejr i går og han havde åbenbart fået smag for sejrens sødme. For i dag på 200m gentog han sejren og vandt suverænt med en margin på 76/100 sek. i den fine tid 24,64. Hermed også 2 Østdanske Mesterskaber til Sebastian i løbet af denne weekend.
I samme aldersgruppe løb Joachim W. Rosbo 1500m og han stod for alt arbejdet med at trække de andre. Han gjorde det så godt at alle på nær 2 Spartanere faldt fra, men de havde begge en spurt som Joachim desværre ikke helt kunne svare på, men der blev kæmpet til det sidste. Det var sølle 12/100 sek. der skilte Joachim fra sølvet, men en meget ærefuld Bronze til Joachim i tiden 4.21,59 (KR).
Samlet blev det til 7 Østdanske Mesterskaber, 4 Sølv, 7 Bronze og 12 nye KlubRekorder i denne weekend. Desuden blev der sat endnu flere personlige rekorder af de 13 atleter, som BAC stillede med til dette ØDMU. Flot præsteret af de 13 aktive og vi kan håbe på endnu flere fra BAC til næste ØDMU med den aktivitet der er i Ungdomsafdelingen.

Sebastian Buschardt forrest ind på opløbssiden på 200 m
Jacob Weel Rosbo på 1500 m
Anna Dhabani Christensen lige i afsættet i længdespring
Joachim Weel Rosbo på 1500 m
Caroline Møller-Jensen på 200 m
Louise Sæby Carøe på 200 m
 WWW   Mobil   Galleri 
 Træningstider 
 Glemt password   Kontakt