FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
27/4 - 2021
DM 10K og VT 5 (Ungdom og Senior)    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 24. april blev DM 10 km Landevej og 5. runde af Vinterturneringen afviklet på området, der tidligere var Flyvestation Værløse. Det er et meget stort og åbent område og er der den mindste vind, så ”blæser” det. Og det var ikke vindstille på dagen. Når løberne løb mod vest af den gamle landingsbane, så var der en rimelig strid modvind og selv om der også var medvind, så bliver det samlede regnestykke ikke positivt ift. når det er vindstille. Derfor kan det fastslås, at de tider løberne opnåede, ikke svarer til hvad de nok havde kunne præstere under mere optimale forhold.
Det skal nævnes at dette indlæg kun omhandler Ungdom og Senior, da et andet indlæg har omtalt Masters.
I seniorrækken havde Joel Ibler Lillesø den 11. bedste seedningstid, så der var lidt forventninger om at han kunne være med blandt de forreste. Løbet blev lidt taktisk, hvor det især var i modvinden, at de fleste gerne ville gemme sig bag de andre, men nogen skulle jo ligge forrest. De første 1,5 km var i modvind og her blev der løbet meget roligt. Så kom de ud i 2,5 km medvind, hvor 12 løbere var med i forreste gruppe. Herefter 1 km modvind og 1 km medvind og alle vidste, at der fulgte 2,5 km modvind, hvor det ville være meget hårdt at ligge alene. Og derfor blev der ikke rykket og de var 10 løbere samlet med 1/3 tilbage af løbet. De fulgtes ad i de næste 2,5 km modvind med skiftende føringer. Først da de drejede ud af modvinden skete der noget. Her var der 3 løbere, som Joel måtte slippe, men Joel kom ind på en yderst flot 4. plads i tiden 29.52, som er en forbedring af hans egen Klubrekord i Senior og Anton Østdals Klubrekord i D18-19. Samtidig vandt Joel Danmarksmesterskabet for D19.
I de efterfølgende heats blev der også præsteret rigtigt flot af BACs løbere. Søren Jøhnk havde en tidligere PR på 33.15, som han under disse dårlige vindforhold forbedrede med 1 min 10 sek. til 32.05. Dette gav samtidig en 41. plads ved DM. Kasper Pontoppidan Jensen havde tidligere en PR på 35.31, som han forbedrede med næsten 3 min. til 32.38, som gav en 51. plads til DM. I ungseniorklassen blev det til en fin 4. plads med sølle 5 sek., 32 sek. og 34 sek. op til medaljerne. Hjalte Dalskov var kommet ud på en lang tur, da hans primære distancer er 800m og 1500m. Men en lang vinter med rigtig meget god grundtræning gjorde, at Hjalte kunne løbe på 33.52, som gav en 87. plads til senior DM. Ved DM 16-17 år blev det til en flot 3.plads og Bronze til Hjalte. Kasper Rebenstorf, som vist nok primært er Triatlet, men også prøver sig af i alle mulige former for ekstremiteter så som Vasalobbet og ”Korpset”, løb også et flot løb i tiden 34.36, som gav en 97. plads ved senior DM og en PR på 17 sek. I M30 blev det til en 23. plads.
Hos kvinderne var det kun Camilla Porsdal Petersen der stillede op. Camilla kæmpede også flot i vinden, hvor en del blev alene især når det var i modvind. Alligevel fik Camilla kæmpet sig i mål i den fine tid 42.59, som gav en flot 3. plads i P16-17 og dermed Bronze.
Juniorløberne fra 16-19 år kunne vælge om de ville løbe DM 10K eller løbe juniorløbet ved 5. runde af Vinterturneringen, som var 5 km. Vores 3 piger Katharina Zobel, Frida Elleberg Møller og Emma Lawson-Smith havde ikke den valgmulighed, da de alle sammen er årgang 2007. Men heldigvis stillede de alle op i Vinterturneringen for at forsvare holdets førsteplads i holdkonkurrencen. De løb de sidste 5 km af 10 km-ruten og det var faktisk med mere modvind end medvind, så rigtig dårlige forhold til at løbe stærkt i. Katharina kom ind på en yderst flot 2. plads i tiden 19.07, Frida fik en flot 4. plads i tiden 19.43, som er PR med 2 sek. og Emma fik en fin 14. plads i tiden 21.23, som er PR med 2 sek. I holdkonkurrencen blev det til en 2. plads et enkelt point efter Sparta, men rigeligt til at pigerne sammen med Camilla Porsdal Petersen og Anna Johansson vinder Vinterturneringen for hold samlet.

23/4 - 2021
Bestilling af klubtøj er nu muligt    Skriv svar   Ret indlægget
Webshoppen lukker 02.05.2021 med forventet levering i uge 24.

Her er lidt information om fremgangsmåden, som vi håber at I videreformidler til deres medlemmer / ansatte:

Inden du kan kan bestille skal du registrere dig/oprette en konto.
Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/teamshop/bagsvaerdAC2021

Eller logind med teamkode: bagsvaerdAC2021 

Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.

18/4 - 2021
Mia sætter ny klubrekord på 1500m    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 17. april løb Mia Helene Mørck 1500m på hendes nye hjemmebane i Oregon (USA).
Det var "bare" et led i træningen frem mod vigtigere stævner og en fortsat opbygning af formen.
Men det gik rigtig godt, da Mia fik løbet et godt tempo fra start og der var kræfter til at øge tempoet på de 2 sidste omgange. Det medførte at Mia løb på 4.21,92, som er en forbedring af hendes egen klubrekord med 1,2 sek.
Hermed har Mia klaret kravet til EM U23 på både 800m og 1500m.
8/3 - 2021
Joel bliver en flot nr. 19 ved Europamesterskaberne    Skriv svar   Ret indlægget
Ved Europamesterskaberne i Indendørs atletik i Torun løb Joel Ibler Lillesø et flot indledende heat på 3000m. Han løb virkelig sin chance og fik placeret sig fornuftigt i feltet uden de store slagsmål og spildte kræfter. Helt frem til 2000m og lidt mere var Joel med førerfeltet, hvor der blev skruet op for tempoet. Joel skruede også op, men vi må erkende at nogle af de andre havde lidt mere at skrue med. Joel kom i mål på 8. pladsen i heatet i tiden 7.56,30, hvilket er Joels næsthurtigste tid på distancen. Sammenlagt blev det en meget flot 19. plads i selskab med Europa's bedste seniorløbere og en stor mængde erfaring til de kommende års mesterskaber.
Joel repræsenterede Danmark og BAC umanerligt flot. 
Tillykke med det flotte resultat !  
5/3 - 2021
Joel løber indledende 3000m ved EM-inde    Skriv svar   Ret indlægget
I morgen lørdag d. 6. marts løber 17-årige Joel Ibler Lillesø indledende 3000m M ved Europamesterskaberne Indendørs i Torun (Polen), hvor han er kommet i 2. heat, som starter kl. 11.38. Det er Joels første internationale mesterskab for seniorer, som han skal tage som en kæmpe oplevelse og lære af, og bruge som erfaring til de kommende mesterskaber. Der er ialt 3 indledende heats og hvis Joel skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om at komme i finalen, så skal han blive mellem de 3 bedste i sit eget heat eller have én af de 3 hurtigste tider af dem, der ikke kvalificerer sig via placering i eget heat. Der er også 2 andre danskere med i de 2 andre heats og de starter hhv. kl. 11.25 og 11.51.
Konkurrencerne kan ses på DR2.
Startlister og resultater kan ses HER .

28/2 - 2021
Genåbning af træning for motionister    Skriv svar   Ret indlægget

Kære motionister.

 Det er fra i morgen mandag d. 1. marts igen muligt at træne i foreningsregi i grupper på optil 25 personer.

Vi glæder os alle til at komme i gang igen.

 For at synliggøre at vi overholder afstandskrav mellem grupper, er det vigtigt at anvende de mødesteder de forskellige hold er blevet tildelt.

 Der er åbnet op for at man igen må bruge toiletterne og men vi må desværre endnu ikke benytte skabene med omklædningen.

Det er meget vigtigt at pointere at det er forbudt at opholde sig inden døre. Ligesom det ikke tilladt at klæde om på toiletterne, i omklædnings eller ved skabene. Klublokalet og cykelklubben må ikke anvendes.

Man skal derfor møde op omklædt og hvis man færdes i bygningen, skal mundbind anvendes (også ved toilet besøg).

 Mange hilsner og på glædeligt gensyn I BAC.

Jakob R. Hyllegaard / Formand for motionsudvalget.

28/2 - 2021
Sølv og Bronze til DM Indendørs    Skriv svar   Ret indlægget

I weekenden d. 20. og 21. februar blev der afholdt DM Indendørs, som var fordelt over Odense, Randers og Århus for at samle færrest mulige på samme sted og det var kun med adgang for aktive atleter, deres trænere samt arrangører og så de få personer fra Atletik TV, der skulle sørge for at alle andre kunne følge med på live stream, når der nu ikke var adgang for tilskuere.
I øvrigt var det kun atleter der var godkendt som ”Professionelle”, som kunne få lov til at stille op og bla. derfor var BAC kun repræsenteret på mændenes 800m, 1500m og 3000m.
Joel Ibler Lillesø var første mand i aktion på 3000m i Odense, hvor han, i et 6 mand stort felt, skulle op imod bla. 3 andre som også havde klaret kravet til EM Indendørs. Joel havde godt nok den bedste tid, men der var kun nogle få sekunders forskel på deres PR. En enkelt lagde ud i DR-tempo, mens Joel og de 2 andre startede i et mere moderat hurtigt tempo. Joel gik frem i spids med 1000m igen for at sætte mere tempo på og trætte de andre mere ud, men det endte med en spurt på de sidste 130m, hvor Joel måtte give fortabt og ”nøjes” med 3. pladsen og en Bronzemedalje. De 2 andre medaljører er 9 år ældre end Joel og har en træningsbaggrund der er mange år større, hvilket kan være en årsag til udfaldet af spurten.

På 800m i Randers var både Andreas Bube og Christoffer Frost-Jensen Johansen til start. Der blev både kæmpet om medaljer og om muligt opnå krav til EM-inde. Bube havde i forvejen klaret kravet til EM-inde og som den helt fantastiske person han er, så havde han lovet at være pacer for Christoffer og Benjamin Lobo Vedel, som begge gerne vil klare kravet og det var sidste chance. Bube trak de 3 første omgange og udgik derefter i de efterfølgende sving. Herefter lå Benjamin forrest med Christoffer lige i hælene. Ud af sidste sving trykker Christoffer med alt hvad der er tilbage og trækker ud, hvor han kommer tættere og tættere på Benjamin, men på målstregen mangler der lige 0,15 sek. Havde løbet været 10 m længere, så havde Christoffer nået det. Christoffer blev nr. 2 og vandt dermed Sølvmedalje og tiden blev 1.49,92, som desværre er 0,92 sek. for langsom til EM-inde. Det var dog igen en ny PR.

Om søndagen stillede både Christoffer og Joel til start på 1500m i Odense. Joel havde desværre nogle problemer med halsen og udgik undervejs. Christoffer var til gengæld meget aktiv og tog spidsen for at trække tempoet ned. De første omgange fik han lov til at bestemme indtil en konkurrent gik frem og skruede lidt op uden at det blev specielt hurtigt. Med 500m tilbage turde Christoffer ikke vente mere og gik igen frem og skruede op for tempoet. ”Lige tidligt nok, men hvornår ville de andre komme, med mulighed for at blive lukket inde”. I det 4. sidste sving kommer der en bagfra i bane 2 og da løberen på 2. pladsen opdager dette trækker han op i ham, hvor der ikke er plads, så han via dette sammenstød bliver skubbet frem i Christoffer, som mister balancen, hvilket går ud over løberytme og fart. Det tager både tid og kræfter at kompensere for dette, som Christoffer mangler i afslutningen af løbet. Derfor måtte Christoffer tage til takke med 4. pladsen efter et ellers godt taktisk og aktivt løb.

3000m M kan ses HER med start ved 0:25:00.
800m M kan ses HER med start 4:26:00.
1500m M kan ses HER med start 0:23:00.

<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
27/4 DM 10K og VT 5 (Ungdom og Senior)
23/4 Bestilling af klubtøj er nu muligt
18/4 Mia sætter ny klubrekord på 1500m
8/3 Joel bliver en flot nr. 19 ved Europa...
5/3 Joel løber indledende 3000m ved EM-i...
Medlemmerne