FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
15/3 - 2021 Carsten Rytter
3. runde af DAFs Vinterturnering    Skriv svar   Ret indlægget
Lørdag d. 13. marts blev 3. runde af DAFs Vinterturnering afholdt i Esbjerg. Efter at Corona-restriktionerne blev lempet, så fik arrangørerne hurtigt stablet konkurrencen på benene og med forholdsvis kort varsel skulle vi planlægge og tilmelde. Nok derfor var vi kun 5 løbere fra BAC, der stillede til start ved denne runde. Hos Junior Piger, der skulle løbe 5 km var det Camilla Porsdal, Frida Elleberg og Anna Johansson og hos Herre Senior, der skulle løbe 10 km var det Albert Frydensberg og Kasper Pontoppidan Jensen. Ruten var en 5 km runde i Marbæk Plantage på store brede grusstier, der var let kuperet.
Desværre var vejret ikke rigtig med os på dagen, da det kun var nogle få plusgrader og der kom en hel del nedbør, hvor en del var slud.
Junior Pigerne var de første BAC’ere, der skulle konkurrere efter opvarmning i slud. Alle 3 løb et flot løb, hvor de er oppe imod andre piger på helt op til 19 år. Camilla blev nr. 6 i tiden 20.30, Frida blev nr. 7 i tiden 20.31 og Anna blev nr. 9 i tiden 23.10. De 3 piger vandt holdkonkurrencen og da BAC meget flot har stillet hold i alle 3 runder, så indtager vi 1. pladsen i holdkonkurrencen med 2 anden pladser og 1 førsteplads. Vi håber, at den gode tilslutning fra Junior Pigerne vil fortsætte i de kommende runder og at tilslutningen bliver endnu større.
Herre Senior var delt op i flere heats og både Albert og Kasper var kommet i heat nr. 2 (det forventede næsthurtigste). Albert stak afsted lige fra start, så han kom til at løbe hele løbet alene eller kun sammen med cyklen der viste vej. Og næste mand fra gruppen var Kasper, som kun havde følgeskab af en enkelt, som han trak det meste af vejen, men som han heldigvis kunne sætte til sidst. Albert kom i mål i tiden 33.03, som vinder af heatet og på en samlet 7. plads, hvor han slog flere løbere fra heat nr. 1. Albert kunne helt sikkert have løbet hurtigere, hvis han var startet i heat nr. 1 og han dermed havde haft nogle at løbe med. Kasper kom i mål i tiden 33.47, som nr. 2 i heatet og på en samlet 12. plads. Kasper havde helt sikkert også haft gavn af at løbe med de andre fra heat nr. 1.
Desværre var der afbud fra Søren Jøhnk, så BACs Herre Senior desværre ikke havde et holdresultat til at forsvare vores placering i holdkonkurrencen.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
23/1017/101. runde af Vinterturneringen
25/1122/11Julefrokost
Nyheder 
18/10 5 BAC-atleter udtaget til Landsholdet
11/10 Det er nu muligt at bestille Klubtøj
8/10 Eremitageløbet d. 10. okt. 2021
13/9 6xkrav til BAC B-talent ved DMU
12/9 DMU 2021 Mellem/Lang
Medlemmerne