FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
23/1 - 2019
Resutater fra Øst danske mesterskaber, flere medaljer til BAC    Skriv svar   Ret indlægget

I weekenden 19-20. januar blev der afviklet øst danske mesterskaber indendørs for de 12-årige og ældre. Det er første mesterskab, hvor dansk atletik forbunds nye regler er trådt i kraft. De går bl.a. ud på, at der ikke længere kåres østdanske mestre i 10-11 års gruppen.

Da stævnet samtidig afvikles i en hal hvor løbebanens sving er skarpe og flade, så er der mange af de lidt ældre løbere som fravælger at løbe ved det stævne, så det blev egentlig til et stille et af slagsen, hvor alt var til at overskue og teknikerne fik lov at blomstre, og det gjorde de så!

I P12 deltog en enkelt atlet, Ingrid Vølund, som løb 1000m. Det gjorde hun i den fine tid 3.46.16. De var tre deltagere, men luften var tør og tung, og det havde Ingrid ikke prøvet at løbe i før. De tre piger kom ind på rad og række, og Ingrid sikrede sig en flot bronzemedalje.

I P13 havde vi tre deltagere. Sarah Engsig-Karup løb 60m og sprang højdespring. I 60m løb Sarah sig usvigelig sikkert i finalen. I ventetiden på finalen deltog Sarah i højdespring. Her kom hun sikkert over alle højder til og med de 1.34 som er hendes PR. Herefter var det tre lige-ved-og-næsten forsøg på 1.37. den højde er snart klaret. Det gav en fin sølvmedalje. I finalen på 60m kom Sarah ind som flot nr. 3 og høstede altså endnu en medalje, denne gang i bronze.

Sophia Bosack indledte weekenden med at løbe 60m og satte fin inde pr. i tiden 9.47. Herefter blev det endnu en inde PR på 600m. Dagen efter lagde Sopia ud med en flot og sikker 60 hæk i ny inde PR: 13.03 (ude PR er 12.98, så det er også meget tæt på denne). Det gav en flot og lidt utaknemmelig 4. plads. Ikke mange timer senere blev det så til både inde- og ude PR i længde i første spring 3.89!. Sophia har fået så meget fart på nu, at tilløbet skal justeres. De næste spring blev overtrådt, og Sophia missede finalen med et mulehår. Det er kun et spørgsmål om tid, så er hun over de 4m, når tilløb passer.

Ida Caroline Mørck havde sat kæmpe PR (9.41 fra tidligere 8.31) i kuglestød weekenden inden, og det samme var tilfældet sidste år til øst inde, så spændingen var stor, om Ida så også i år fik svært ved at få stødene til at fungere til mesterskabet, men Ida fandt roen og kom ud i fine 8.97 som det længste og holdt sin seedning, kom i finalen og blev nr. 6. Dagen efter stod den også på længdespring, og her blev det til en meget stor PR, hvor Ida kom ud i hele 3.95 (PR inden var 3.35). Ida kom med i finalen for første gang nogensinde i en længdespringskonkurrence, så hun var meget gld for sin fine 8. plads.

I P15 deltog også tre piger. Første i ilden var Ida Hother le Fevre. Ida skulle støde kugle, og så lige nå en 60m undervejs. Det var uheldigt, da Ida ikke fik optimale opvarmningsforhold og desværre missede et skridt på 60m og faldt da hun nærmede sig målstregen. Ida kom på benene og i mål, men havde slået sig så meget at hun måtte trække sig fra resten af konkurrencen i kugle, hvor hun ellers var kvalificeret til finalen med det ene afviklede stød. Det blev til en flot 5. plads i kuglestød og så er kvalifikation til DMU-inde på plads!

Signe von Rosen havde en rigtig fin mesterskabs debut og kvalificerede sig til semifinalen på 60m. Det blev samlet til PR med næsten 30/100 og tiden 8.59. Søndag sprang Signe længdespring og satte også her stor PR til nu 4.19.

Også Emilie Sundbo satte flot PR på 60m i indledende i tiden 9.16. Søndag stod den på en flot 200m hvor Emilie sikkert vandt sit heat og satte PR med over 1 sekund.

I P17 havde også Helena Impgaard Larsen en god mesterskabsdebut. I 60m blev det til fine 8.84, og i længdespring 4.54. Amalie Thrane er i rigtig god form lige nu og hun tangerede sn PR på 60m, var tæt på PR i længde, men havde nok pga farten lidt problemer med at holde sig bag planken, så det blev til flere overtrådte, hvilket gjorde hende lidt forsigtig. Dog blev det til gode 4.98. Om søndagen på 200m var Amalie flyvende og kom i mål som nr. 2 i tiden 27.87 og kunne velfortjent modtage en sølvmedalje.

Lia Palmberg Nordhald deltog I en enkelt disciplin, nemlig favoritten højdespring. Det gjorde Lia som vanligt flot og sikkert. Det blev til tangering af inde-PR 1.51 og en flot sølvmedalje. Der er ikke længe til at Lia kommer over højder, der er endnu højere.

I D15 havde vi ene hane i kurven, Benjamin Klein, som lige skulle have testet et par discipliner af, inden der i første weekend af februar er DM inde i mangekamp, hvor han stiller op. Desværre lå stangspring og længdespring oven i hinanden, så Benjamin måtte fravælge den ene af disse discipliner. Han fik løbet en fin 60m i tiden 8.34 og sprang 5.38 i længdespring. Det skal nok blive en god mangekamp i Randers om 10 dage.

Det bliver i det hele taget en rigtig spændende februar måned med den mange mesterskaber og de mange dygtige talenter vi har som potentielle deltagere.

Inden da tager en lille håndfuld atleter til Pallas Spelen i næstkommende weekend, en større gruppe deltager i cross nationals lørdag og så er der også en lille flok der tager til nogle løb i Gøteborg på mandag for at løbe en hurtig 800m, mens andre igen tager til Gøteborg weekenden efter for at hoppe højt og løbe stærkt, mens de yngste herhjemme tager til Kronborg og Hvidovre.

Vi skal nok fortsat følge op her på siden.

31/12 - 2018
Dansk Ungdomsrekord v Änglamark Nytårsløb og meget mere    Skriv svar   Ret indlægget
Joel går ud på 2. omgang på vej mod DUR D15.
På årets sidste dag af 2018 havde en pæn flok BAC'ere valgt at stille op til Änglamark Nytårsløb på Østerbro, hvor der var mulighed for at løbe 5 km, 10 km og ½-maraton, og desuden kunne børnene løbe 2 km.
Den præstation, der falder allermest i øjnene er Joel Ibler Lillesø's (2003), der løb 10 km, hvor han kom i mål som nr. 3 i tiden 31.57 (bruttotid), hvor de 2 runder blev afviklet i 15.52 og 16.06. Dette er Klubrekord i D15, men det er faktisk også Dansk Ungdomsrekord i D15, hvor han slår den tidligere med 1m 21s.
Det kan være svært helt at måle sig med sådan en præstation, men der var faktisk flere rigtig flotte præstationer.
Vi kan runde 10 km-distancen af med, at Christian Van Maarschalkerweerd løb på 36.50, hvor målet var at komme under 37.00, hvilket blev klaret med fin margen samt Laurits Pantmann (2003), der havde et mål for i år at komme under 20 min. på 5 km, hvilket han gjorde på anden halvdel af hans 10 km. Laurits løb nemlig på meget flotte 40.16 ved at løbe første omgang på 20.32 og efterfølgende efter god "opvarmning" at slutte af med 19.44 på anden omgang. Dette var selvfølgelig en stor PR.
På 5 km-distancen var første BAC'er i mål Philip Grundt Hansen (2004) og han satte en stor PR med 17.08 (35 sek) og kort efter kunne Josefine Rytter også krydse målstregen, som nr. 3 hos kvinderne, i 17.40 i pæn PR (14 sek), hvilket var sølle 2 sek. fra Senior KR.
De resterende BAC'ere på distancen var Steffen Fjellander på 20.28, Laura Kundal på 28.57, Henrik Hansen på 28.58 og Selma Østergaard Van Maarschalkerweerd på 31.56.
På ½-maraton-distancen var der 3 BAC'ere, hvor Bettina Guldbæk var det kvindelige islæt med den fine tid 1.35.21 og hos mændene løb Jakob Hyllegaard på 1.27.38 og Niels Konradsen løb på 1.42.25.
Hos pigerne på 2 km blev Anna Brandt Schultz nr. 4 i tiden 9.34 og Emma Brandt Schultz blev nr. 5 i tiden 9.40.
Hos drengene blev Emil Kundal nr. 9 i tiden 8.54 og blev Reinholdt Emil Brandt Schultz nr. 41 i tiden 11.31. 

18/12 - 2018
Carsten Rytter og Mia Mørck får priser fra Nordea Fonden    Skriv svar   Ret indlægget
Tirsdag d. 18 december 2018 blev Carsten Rytter tildelt Nordea Fondens Det gode liv-pris for at være årets leder 2018.
Mia Mørck blev tildelt Nordea Fondens Det gode liv-pris for at være årets udendørs atlet 2017.
Det er meget velfortjent og vi ønsker stort til lykke til dem begge!
Billeder følger.
10/12 - 2018
Anton nr. 54 til EM    Skriv svar   Ret indlægget
Ved gårsdagens EM Cross i Holland løb Anton Østdal et flot løb i Junior drenge konkurrencen.
Anton er stadig kun lige fyldt 17 år og Junior tæller løbere helt op til 19 år.
Sidste år havde Anton debut ved EM, var den yngste til hele stævnet og endte meget langt tilbage i resultatlisten, mens han i år var blevet lidt ældre, bedre trænet og med mere erfaring.
Dette udmøntede sig også i, at Anton fik gennemført konkurrencen godt, hvor han undervejs arbejdede sig op i feltet med positioner ved mellemtiderne på 80, 73, 67, 57 og i mål endte Anton som nr. 54 ud af 96 startende. Han var næstbedste dansker i samme tid som den bedste.
28/11 - 2018
Anton Østdal udtaget til EM Cross på Juniorlandsholdet.    Skriv svar   Ret indlægget
Da Anton Østdal har leveret nogle overbevisende præstationer ved først NM Cross og herefter Cross Nationals 2 i Skanderborg, så er han også blevet udtaget til EM Cross i Tilburg (Holland). Han er udtaget til Juniorlandholdet og skal konkurrere d. 9. december.
Der skal lyde et stort tillykke til Anton.
Link til arrangørrernes hjemmeside er HER
14/11 - 2018
Anton Østdal nr. 10 til Nordiske Mesterskaber    Skriv svar   Ret indlægget
Anton Østdal løb et fint Cross-løb i lørdags til de Nordiske Mesterskaber for Juniorer. Anton var med helt fremme på de 2 første af i alt 4 omgange. Herefter var der nogle der fik skruet noget op for tempoet, uden at der dog blev mange sekunder op til de forreste for Anton. Det blev en sammenlagt 10. plads i konkurrencen og uden skaderne i sommers og efteråret, så havde formen været noget skarpere og placeringen også blevet en hel del bedre. Anton blev 3. bedste dansker med sølle 7 sek. til den bedste dansker på 6. pladsen.
2/11 - 2018
Anton Østdal udtaget til Juniorlandsholdet til NM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
D. 10. november afholdes der Nordiske Mesterskaber i Cross i Reykjavik (Island) og DAF har netop udtaget landsholdene. der skal kæmpe for Danmark  mod de andre nordiske lande.
På det danske Juniorlandshold for drenge har BAC fået udtaget Anton Østdal, som også var med sidste år både ved NM og EM.
Anton var ikke med ved udtagelsesløbet i sidste weekend pga. en forstrækning i fodleddet, men landstræneren har fået vished om at Antons form er god og med de tidligere bedrifter som Anton har bedrævet, så mente han at Anton var blandt de 6 bedste som Danmark kan stille med.
Stort tillykke til Anton og BAC håber at du får et godt løb og stolt kan vise de danske farver.   
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
26-27/115/1Pallas Spelen for 14+
26/126/1Cross nationals Frederecia
2/225/1Kronborg Games 2
3/225/1Hvidovre inde 3
16-17/24/2DM-inde (Senior)
23-24/210/2DMU Inde i Skive 23-24 Feb 2019
1/31/3Uge 10=BACs uge til at tjene på ...
2/325/2Vinterturnering Øst ungdom 2. marts
3/31/3Genbrugsloppen Tømmedag 3. marts
4/32/3Tømmedag på loppen 4. marts
6/34/3Genbrugsloppen, tømmedag 6. marts
7/35/3Genbrugsloppen, tømmedag, 7. marts
8/36/3Genbrugsloppen, tømmedag og opst...
9/37/3SALGSDAG på genbrugsloppen
9/33/3DM Cross / Cross Nationals, Roskilde
23/318/3Vinterturnering Øst ungdom AFSLU...
7/51/5TRACKS T1 Esbjerg 7. maj
13/57/5TRACKS T2 Skive 13. maj
16/510/5TRACKS T3 Bagsværd 16. maj
21/515/5TRACKS T4 Aarhus 21. maj
28/522/5TRACKS T5 Amager 28. maj
13/67/5TRACKS T6 Østerbro, Kbh 13. juni
22/616/6TRACKS T7 Aalborg 22. maj
27/621/6TRACKS T8 Frederiksberg 27. juni
20/714/7TRACKS T9 Østerbro, Kbh 20. juli
3/828/8TRACKS T10 Aarhus 3. august
8/82/8TRACKS T11 Østerbro, Kbh 8. august
13/87/8TRACKS T12 Viborg 13. august
20/814/8TRACKS T13 Amager 20. august
30/824/8TRACKS T14 Odense 30. august
3/928/8TRACKS T15 Holbæk 3. september
Nyheder 
23/1 Resutater fra Øst danske mesterskabe...
31/12 Dansk Ungdomsrekord v Änglamark Nyt...
18/12 Carsten Rytter og Mia Mørck får pri...
10/12 Anton nr. 54 til EM
28/11 Anton Østdal udtaget til EM Cross p...
Medlemmerne