FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Nyheder
 
<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
22/1 - 2020
Idrætsmodtagelse 2019 på Gladsaxe Rådhus    Skriv svar   Ret indlægget
Idrætsmodtagelse 2019, 20. januar 2020.
Mandag d. 20. januar havde Gladsaxes Borgmester inviteret de dygtigste atleter i kommunen til den årlige Idrætsmodtagelse. For Bagsværd Atletik Club var der 18 atleter, der havde præsteret så flot, at de havde kvalificeret sig til denne og flere af dem endda med adskillelige præstationer. Til alle atleter var der en gave for den flotte indsats, hvilket var en termodrikkedunk med inskriptionen "For god indsats 2019 Gladsaxe Idræt".
De 18 atleter var Andreas Bube, Anton Østdal, Christoffer Frost-Jensen Johansen, Henrik Berg, Jacob Weel Rosbo, Joachim Weel Rosbo, Joel Ibler Lillesø, Josefine Rytter, Klaus Plum, Laurits Pantmann, Martin Bo Andersen, Mia Helene Mørck, Mie Kjær, Peter Busk, Philip Grundt Hansen, Steen Fleig Mortensen, Stinus Dolmer Nielsen og Torben Søderberg.
På billedet ses BACs atleter, der fik overrakt gaven på rådhuset. 
12/12 - 2019
Joel fik overrakt sølvfad som "Årets Eremitageløber"    Skriv svar   Ret indlægget
Årets Eremitageløber 2019: Joel Ibler Lillesø.
Tidligere har vi skrevet om at Joel Ibler Lillesø var blevet valgt som "Årets Eremitageløber" i kategorien Elite/Talent.
Onsdag var Joel i "De gamle stuer" på Berlingske for at få overrakt et sølvfad, som tegn på kåringen.
Læs mere HER .
10/12 - 2019
Joel og Anton super flotte placeringer ved EM Cross 2019.    Skriv svar   Ret indlægget
Anton og Joel på vej ned af sidste bakke mod mål.
Søndag d. 8. december løb Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø på det danske Juniorlandshold ved Europamesterskaberne i Cross i Lissabon (Portugal). De var oppe imod nogle utroligt gode løbere med fantastiske personlige rekorder på både 1500m, 3000m, 5000m og 10.000m, så de skulle løbe helt op til deres bedste for at hive en hæderlig placering hjem. De 2 BAC'ere skulle ud på en samlet distance på 6225m, som var 4 runder på ruten. Ruteprofilen og højdekurve var studeret hjemmefra, men ruten var væsentlig mere kuperet end forventet. Juniordrengene var største startfelt ved mesterskaberne med i alt 106 løbere på startstregen.
Der blev lagt hurtigt fra land og ruten snævrede ind kort efter start, så der kneb det med pladsen og der blev også skubbet en del på de første par omgange. Både Anton og Joel kom dog fint afsted og efter første omgang lå de placeret som hhv. nr. 30 og nr. 41. De havde begge startet fornuftigt og kunne arbejde sig lidt frem i feltet, så de efter anden runde lå hhv. nr. 25 og nr. 29. Efter 3. runde havde de begge igen taget flere placeringer, men nu med Joel som den forreste på plads 19, men Anton var lige i hælene på plads 22. Da de var på starten af det sidste nedløb ned mod mål, så var det igen Anton der var forrest, men Joel var ikke mange meter efter. Nu gik det i fuldt firspring mod mål og på opløbet lykkedes det Joel at klemme sig forbi Anton, så Joel kom i mål som nr. 16 og Anton blev nr. 17. De 2 BAC'ere havde altså taget yderligere placeringer på sidste runde.
At præstere så flot og få så fornemme placeringer er over al forventning selv om man snart ikke rigtig ved hvad man skal forvente af de 2 med alle de flotte resultater de har lavet den seneste tid. Og var placeringerne gode ? Ja, de slog hhv. 90 og 89 rigtig gode europæiske juniordrenge.
Både Joel og Anton skal have et kæmpe tillykke med deres flotte præstationer og de repræsenterede BAC of Danmark yderst fornemt.
Man kan gense løbet HER .
7/12 - 2019
EM Cross i Portugal m. Anton og Joel    Skriv svar   Ret indlægget
Anton og Joel inspicerer banen dagen før EM.
Søndag d. 8. december afvikles Europamesterskaberne i Cross i Lissabon (Portugal). Her er der deltagelse af de 2 juniorløbere Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø sammen med resten af det danske landshold. Ift. BAC er der selvfølgelig størst interesse for Junior Drenge løbet, da både Anton og Joel konkurrerer i denne række, men de har selskab af 4 andre danske junior drenge, således at de både er med i den individuelle konkurrence samt i holdkonkurrencen, hvor de 3 hurtigste tæller til holdet. Men de er også oppe imod meget stærk modstand, hvor de værste er Jakob Ingebrigtsen (NOR) og Jan Pešava (CZE) for bare at nævne nogen.
Det er Junior drenge der er de første der skal konkurrere og det er med start kl. 10.00 (Portugisisk tid) og kl. 11.00 (Dansk tid).

Hvis man vil følge med LIVE, så forventes det at kunne gøres HER.

Og startlister og resultatlister kan findes HER.
25/11 - 2019
Dobbeltsejr og 2 landsholdspladser til EM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø på vej mod dobbeltsejr ved CN2 og EM.
Søndag d. 24. november blev 2. runde af Cross Nationals afholdt i Århus. Cykelbanen og kasteområdet udgjorde en varieret rute på 1,6 km.
Juniorerne skulle ud på ca. 5,5 km, hvor Anton Østdal, Joel Ibler Lillesø, Anders Bang og Noah Grunnet Nouri skulle vise BAC-farverne frem.
Anton satte tempo på fra starten og Joel lagde sig lige bag Anton og stille og roligt tyndede det ud bag de 2 BAC-løbere. Ved afslutningen af den første hele omgang ud af 3, så slap den sidste konkurrent og herefter kunne de 2 BAC-løbere bare fokusere på at holde et pænt tempo, som medførte at forspringet blev større og større. Til sidst må det betegnes som en suveræn dobbeltsejr, hvor de igen tog hinanden i hånden på de sidste hundrede meter, dog var der enighed om det var Anton der denne gang skulle have æren af at løbe først over stregen, også da det var ham der havde trukket hele vejen. Anders var godt med på de 2 første omgange, men mistede et par placeringer på den sidste, som alligevel rakte til en fin 11. plads og med kun 18 sek. op til nr. 5. Noah har på det seneste haft nogle lidt dårlige løbeoplevelser og i ugen op til konkurrencen havde han også været syg. Derfor skulle han løbe fornuftigt, hvilket han også gjorde og så er det meget fint at kunne blive nr. 19 ud af 41.
Drengene vandt også denne runde som hold og fører dermed holdkonkurrencen samlet.
Hos kvinderne var det igen kun Nevena Simeonova, der stillede op og hun skulle ud på ca. 9 km. Nevena fik kæmpet en plads hjem som nr. 26.
Allerede mandag kom udtagelsen til EM Cross i Portugal d. 8. december og her var der (selvfølgelig) plads på Juniorholdet til både Anton og Joel.
Stort tillykke til de 2 hurtige "Juniorer".
Løbet fra Atletik TV kan ses HER
Interview med Joel kan ses HER
17/11 - 2019
Joel Ibler Lillesø valgt til Årets Eremitageløber 2019    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillsø på vej mod hæderen, som "Årets Eremitageløber".
For dem der holder papirudgaven af BT, så har man i dag kunnet læse at Joel Ibler Lillesø er valgt til "Årets Eremitageløber 2019" i kategorien Elite/Talent.
Med fare for at blive beskyldt for at have de Bagsværd-farvede briller på, så var Joel den helt store favorit blandt de nominerede og det er næsten en selvfølge at det måtte blive Joel.
Joel bliver sammen med "Årets Eremitageløber 2019" i kategorien Motionist inviteret ind på Berlingske, hvor han vil få overrakt BT's sølvfad af chefredaktør Michael Dyrby.
STORT TILLYKKE TIL JOEL MED DEN FORNEMME HÆDER !
Link til nyhed på BT HER .
13/11 - 2019
Trippel Sølv ved NM Cross    Skriv svar   Ret indlægget
Joel Ibler Lillesø og Anton Østdal på præmieskamlen ved NM Cross 2019.
Søndag d. 10. November skulle det danske Cross-landshold løbe Nordiske Mesterskaber i Vierumäki i Finland. NM Cross har både individuelle og hold konkurrencer for Junior piger (4,5 km), Junior drenge (6 km), Senior kvinder (7,5 km) og Senior mænd (9 km). Hos Junior drenge havde BAC hele 2 deltagere på holdet, der bestod af i alt 5 løbere, hvor af de 3 første talte til holdet, der skulle kæmpe mod de andre nordiske lande. Både Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø viste stor styrke ved udtagelsesløbet ”Cross Nationals 1”, hvor de fulgtes ad hele vejen og løb sammen i mål og begge er i rigtig god form. Dog er Anton stadig på vej tilbage efter hans træthedsbrud, der satte en stopper for hans deltagelse ved sommerens Junior EM.
De 2 BAC’ere skulle op imod nogle hurtige nordiske ”brødre” med tider på 14.17, 14.21, 14.26 og 14.36 på 5000m og 29.30, 29.48 og 30.01 på 10.000m, så konkurrenterne kunne fremvise stor fart på bane og landevej. Men nu stod den på Cross og her kan det være lidt anderledes med evner og god fart. Ruten var dog rimelig flad, da der blev løbet på den lokale golfbanes ”driving range” og kun 3 små halvflade knolde undervejs på hver runde. De 6 km bestod af 4 runder af 1,5 km.
Efter startskuddet kom alle danske juniordrenge godt afsted og i løbet af den første halvdel af første runde fik både Anton og Joel arbejdet sig helt frem blandt de forreste. Efterhånden fik en gruppe på 10 løbere skilt sig ud i front, hvor Joel som oftest lå som en af de 2 forreste. Først mod slutningen af næstsidste omgang blev yderligere et par konkurrenter hægtet af og lidt længere fremme i løbet røg et par stykker mere, men stadig med 2 BAC’ere med i den reducerede gruppe, der var nede på 6 mand. Med 700-800m til mål hang Anton kun på med det yderste af neglene og måtte slippe nogle få meter op til de resterende. Anton kæmpede hele vejen, men kunne ikke lukke hullet og løb i mål, som nr. 6, hvilket er hans bedste placering til NM, da det tidligere er blevet til en 11. plads og en 10. plads. Med en margen på sølle 9 sek. til vinderen og med tanke på Antons skadehistorik, så er det meget imponerende det Anton præsterede på dagen. Joel var stadig med blandt de 4 forreste, da gruppen nærmede sig den sidste lille knold, hvor en normand (vinderen) satte et gevaldigt ryk ind, som ingen andre kunne eller turde gå med på. Af de 3 resterende kom Joel ind som sidste mand på bakken, hvorefter der var et nedløb, et sving og et kort opløb og dermed ikke de store muligheder for at overhale. Positionerne blev holdt ned af bakken og ind i sidste sving måtte Joel tage ydersiden i sine bestræbelser på at komme forbi og stadig sidst af de 3. Nu var der kun det korte opløb på ca. 50m tilbage. Men her viste Joel nogle fantastiske finish-evner, hvor først svenskeren blev passeret og til sidst fik Joel også kringlet sig forbi normanden, hvormed at han kunne løbe i mål som nr. 2 og dermed vandt han Sølv til Junior NM. Joel er stadig kun 15 år, hvor flere af konkurrenterne er 19 år ”Endnu mere Imponerende”.
Den 3. dansker kom i mål som nr. 9 og det var tilstrækkeligt til, at det danske hold kunne tage sig af Sølvmedaljerne i holdkonkurrencen, som jo bestod af 2/3-dele BAC’ere.
I den kommende tid kommer først ”Cross Nationals 2” i Århus (24/11), som er udtagelsesløb til EM Cross, der afholdes i Portugal (8/12). Mon ikke de 2 drenge allerede har vist så gode takter og fin form, at der er store forhåbninger for udtagelse til EM.

<< Ældre   Alle indlæg   Skriv nyt indlæg   Søgning   
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
25-26/113/1Pallas spelen for 14+
26/119/13. runde af Cross Nationals
27/120/1Pokalfest for B2, B3 og kast, spr...
1/225/1Kronborg 2
3/228/1Årsfest/diplom fest for mandagsh...
22-23/28/2DMinde Odense (Senior)
23/216/2Vinterturnering ungdom
15/38/3Vinterturnering ungdom
Nyheder 
22/1 Idrætsmodtagelse 2019 på Gladsaxe R...
12/12 Joel fik overrakt sølvfad som "...
10/12 Joel og Anton super flotte placeringe...
7/12 EM Cross i Portugal m. Anton og Joel
25/11 Dobbeltsejr og 2 landsholdspladser ti...
Medlemmerne