FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Forside
   
Ungdom
   
Senior
   
Veteraner
   
Løb & Motion
   
Tri
 
OPSLAGSTAVLEN 
 
HOLD OG TIDER 
 
TRÆNINGSPLAN 
 
GALLERI 
Kontaktpersoner
Formand for motionsudvalget
   Jakob Rønhoff Hyllegaard 81717600
   motion @ bagsvaerd-atletik.dk
Træner, Løbehold 1
   Svend Guldbrandsen 44989824
   svend.guldbrandsen @ fasttvnet.dk
Træner løbehold 2
   Benedicte Kastrup
   dicte13 @ hotmail.com
Træner, løbehold 3
   Bjarne Henriksen 44490609
   henriksenbj @ gmail.com
Træner løbehold 4
   Hanne Ibi Hjæresen 23609847
   ibihanne @ gmail.com
Træner, Løbehold 4
   Lis Knudsen 30319751
   lisknudsen @ gmail.com
I gang med løb
   Jakob Rønhoff Hyllegaard 81717600
   motion @ bagsvaerd-atletik.dk
Tri, Cykling og løb
   Per Nilsson 29649790
   Nilsson111169 @ gmail.com
  

BAC 1 (løb inkl. maraton)

Langdistanceløb (og mellemdistanceløb) med 10 km-tider op til 40 minutter. Rigtig mange på holdet træner mod maraton og halvmaraton, og træningen planlægges i perioder med henblik på de store danske og udenlandske motionsløb i denne kategori. Men løberne spænder meget bredt helt nede fra 800 m og 1500 m baneløb, og flertallet løber også mange andre løbstyper som cross, landevejsløb, banestævner og helt almindelige motionsløb. Der er gode muligheder for at danne hold til de danske mesterskaber i f.eks. 40 års-, 45 års-, 50 års-klasserne osv. De fleste på holdet er naturligvis herrer, men det kan afsløres, at det aldrig har været et rent herrehold. Unge løbere er velkomne, også hvis tids-"krav" ikke helt opfyldes. Her kan fremgangen nemlig ofte komme utroligt hurtigt. Så snakker vi om, hvordan opstarten skal foregå. Holdet træner en del sammen med BAC 2.

______________________________________________________________________________________

Tirsdag 17.00 Lange intervaller Svend Guldbrandsen Torsdag 17.00 15 km tur med ryk 4498 9824 / 3026 6439 lørdag 8.30 Langtur på 20-25 km svend.guldbrandsen @ fasttvnet.dk.

 

BAC 2 motionshold – rutinerede løbere som løber mellemdistance og langdistance.

BAC 2 er for den erfarne løber som er vant til at kunne løbe 10 km eller mere på et træningspas. Typisk kan løbere på BAC 2 løbe 10 km i konkurrencetempo mellem 41 og 55 min, og 5 km under 25 min.

BAC 2 er for den erfarne løber hvor der bliver lagt vægt på en seriøs tilgang til træningen forenet med fordelene ved det sociale element i en klub. På holdet er også en del triatleter. BAC 2 har typisk halvmaraton som fokusløb, og der er også faste deltagere fra holdet i turnering for klubber for masters (DT) og DM masters. Der er nogle løbere som skifter mellem at løbe på hold 2 og hold 3. Nogle løbere foretrækker hold 2 da man foretrækker at træne med en mindre gruppe. Typisk er der 8-10 løbere til træning, og der er altid nogle at dele tempo med.

Typisk løbes der intervaller om tirsdagen, hvor der skiftes mellem korte intervaller, bakkeløb og lange intervaller. Om torsdagen er der tempoløb hvor der skiftes mellem tempoture med indlagte ryk af minutter eller km. Som regel er begge træningspas planlagt så der tages højde for forskellige tempi. Opvarmning indeholder altid elementer af styrketræning i større eller mindre grad. Om lørdagen løbes typisk langdistancetur i lidt lavere tempo. Som regel er turen 17-22 km; altid med mulighed for at afkorte ruten.

______________________________________________________________________________________

Tirsdag og torsdag kl. 17 – lørdag kl. 08.30. Alle dage fra Bagsværd stadion med mindre andet er angivet på træningsforum. Træner: Benedicte Kastrup dicte13 @ hotmail.com

 

BAC 3 Motionsløbehold

Motionsløbeholdet er for dig, der befinder dig mellem at være nybegynder og være elite. Den typiske løber hos os kan løbe 8 km eller længere og kan tilbagelægge 10 km i konkurrence på mellem 40 og 80 minutter. Vi løber i klub fordi vi kan lide at løbe, vi kan lide at være sociale og vi kan lide at blive udfordret på hvert vores niveau. I tirsdagens intervaltræning vil du møde mange, der løber i forskelligt tempo. I torsdagens mere tempofyldte træning og i lørdagens mere distanceprægede træning deler vi holdet op i en masse undergrupper, hvor du løber i en gruppe, der løber i dit tempo. Dette gør det også nemt for dig at vælge en lidt hurtigere eller lidt langsommere gruppe alt efter form og lyst - og måske fordi du lige er kommet tilbage efter en slem forkølelse. Grundtempo om torsdagen: Mellem 4:45 og 7:30 minutter pr. km. Grundtempo om lørdagen: Mellem 5:15 og 8:00 minutter pr. km. Vi tilbyder en træning, der kan holde dig i god form - og hvis du har lyst, også giver kondition til at deltage i motions- og konkurrenceløb.

______________________________________________________________________________________

Tirsdage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 8.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.

Bjarne Henriksen henriksenbj @ gmail.com.

 

BAC 4 begynder, let øvede og ”Løb med”.

For dem som gerne vil begynde at løbe. Du har evt. løbet før, men endnu ikke fundet rytmen og vil gerne løbe sammen med andre. Her er det ikke noget krav om at du kan løbe men du er velkommen selv om du kan løbe 5 km eller mere. Mandag er det hovedsageligt fartlege, Vores mål er, at kunne løbe 5 km uden pause. Torsdag løber vi en tur, hvor vi prøver at sætte tempoet lidt op. Lørdag sætter vi farten ned og prøver at løbe længere uden pause. Holdets fornemmeste opgave er at være fødekæde til de andre hold. Holdet omfatter også begyndertræning Løb med, som er et 10 ugers træningsforløb. Der er start primo året og primo september, hvor der løbes mandag

______________________________________________________________________________________

Mandage kl. 17.00, torsdage kl. 17.00 og lørdage kl. 08.30. Alle dage løbes fra Bagsværd Stadion.

Trænere: Lis Knudsen kasserer2006 @ bagsvaerd-atletik.dk og Hanne Ibi Hjæresen klub @ bagsvaerd-atletik.dk 

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
12/11 God løbekonduite
23/9 Webshoppen med klubtøj er åben
27/4 Skovfitness om mandagen - Kom og vær...
13/2 Så kan I atter købe tøj til og med...
15/10 Tak for indsatsen
Medlemmerne