FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Forside
   
Ungdom
   
Senior
   
Veteraner
   
Løb & Motion
   
Tri
 
OPSLAGSTAVLEN 
 
HOLD OG TIDER 
 
GALLERI 
Kontaktpersoner
Formand for Atletikudvalget
   Michael Pilegaard Hansen 42413543
   michael.pilegaard @ gmail.com
Træner, Ungdom/kast
   Tino Klein 29862650
   TK @ Gubra.dk
Træner/Kontakt for Sprint gruppen
   Sebastian Valentin Buschardt 28297092
   sebastianbuschardt@hotmail.com
Træner, Ungdom/spring
   Lars Bach Jensen 29494401
   LABJ @ di.dk
  
Senior-atletik   
800 m løb
Du løber måske hurtigere, end de andre, hvis I spiller fodbold?
Eller din snebold kommer bare længere?
Atletik består af mange discipliner, hvor en del af dem egentlig er ganske almindelige bevægelser omsat til sport. Sprint. Lange løb. Spring. Kast. Løb med forhindringer. Der er både noget for de stærke, de lette, de eksplosive og de udholdende. Mænd og kvinder dyrker næsten de samme discipliner. Det er nemt at komme i gang, men det tager mange års træning, hvis man er ambitiøs og forfølger det perfekte.
Senior-atletik er såmænd blot betegnelsen for det, der hverken ligger i en ungdoms-klasse eller i en veteran-klasse.

KuglestødAtletik er en individuel sport. Som voksen i en atletikklub bestemmer man selv, om man træner en enkelt disciplin, en lille håndfuld eller et bredt udvalg. Man er heller ikke afhængig af et holds træningstidspunkter, så det er også frit, hvor meget man træner. En gang om ugen eller to gange om dagen eller . . . . Klubben har både motionister og i hvert fald en af Danmarks absolut bedste, nemlig 800 m-løberen Andreas Bube.

Der afholdes en lang række stævner om sommeren. Nogen appellerer til bredden, mens andre er elite-orienterede. Desuden er der indendørs-stævner om vinteren. Man bestemmer selv, hvor aktiv man vil være på denne front. StafetløbAtletik er faktisk også en hold-sport, og dette drejer sig altså ikke kun om stafetløb. Hver sommer afvikles nemlig Danmarksturneringen, hvor klubben stiller med et stort hold både for mænd og for kvinder, og hvor alle er i aktion. I de gode år er det nærmest samlingspunktet for atletikfolkene i Bagsværd.

100 m hækHvis du vil prøve atletik i Bagsværd Atletik Club, skal du kontakte træneren og høre, hvornår det er bedst, at du kommer og prøver. Pga. den meget individuelle træning finder du nok først hen ad vejen ud af præcis hvornår og med hvem, du vil træne, men vi forsøger at holde gruppernes træningstider up-to-date her på hjemmesiden. Som udgangspunkt kan der trænes i almindeligt løbetøj, men ret hurtigt ser man en stor fordel ved f.eks. mere specialiseret fodtøj til visse af disciplinerne.

Hvis du allerede ved, hvad du vil, er det helt fint, men du kan også sagtens prøve lidt af hvert. Der er jo netop ikke et stort hold, som alle laver det samme. Nogen gange er det fælles, andre gange individuelt. Derfor skal du også være forberedt på, at nogen gange har du en træner, og andre gange træner man alene eller i en gruppe, mens træneren er optaget andre steder. Sådan er systemet i atletik, men reelt vil alle være meget imødekommende og hjælpsomme for at få dig godt i gang. Og igen, langt det bedste er at få en lille snak om, hvordan det skal foregå.
  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
23/9 Webshoppen med klubtøj er åben
27/4 Skovfitness om mandagen - Kom og vær...
13/2 Så kan I atter købe tøj til og med...
15/10 Tak for indsatsen
29/9 Tid at bestille Klubtøj igen, nyt va...
Medlemmerne