FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Forside
   
Ungdom
   
Senior
   
Veteraner
   
Løb & Motion
   
Tri
 
OPSLAGSTAVLEN 
 
HOLD OG TIDER 
 
TRÆNINGSPLAN 
 
GALLERI 
Kontaktpersoner
Formand for ungdomsudvalget
   Peter Hærvig Rønning 22816428
   bac.ungdom @ gmail.com
Træner, Børn 6-9 år
   Henrik Hansen 40791220
   vmaxhansen @ gmail.com
Træner, Børn 10-11 år
   Thorbjørn Mikkelsen 25688012
Træner, Børn 10-11 år
   Ida Mørck
Kontaktperson, Ungdom 12-13 år
   Lykke Klæstrup Damborg 31168685
   lykke.klaestrup@gmail.com
Træner, Ungdom 14- år
   Hilmar Kvist 25291545
   hilmar.kvist @ gmail.com
Træner, Ungdom 14- år (kun i perioder)
   Rene Bang Hansen 40590311
   rbh @ mediabors.dk
Træner, Ungdom/kast
   Tino Klein 29862650
   TK @ Gubra.dk
Træner, Ungdom/mellem-lang løb
   Carsten Rytter 28566527
   rytter @ newmail.dk
Træner, Ungdom/spring
   Lars Bach Jensen 29494401
   LABJ @ di.dk
  

Når du går til atletik i BACs Ungdomsafdeling, får du mulighed for at prøve forskellige atletikdiscipliner sammen med andre drenge og piger. Vores medlemmer er fra 5- 17 år gamle.

Du kan starte på vores miniatletik-hold, når du er blevet ¨5 år. Her går du, til du er ca. 9 år. Der er træning en gang om ugen og vi lægger vægt på, at det først og fremmest skal være sjovt. Vi bruger ind imellem lege til bl.a. at øve koordination og til at styrke det sociale sammenhold. Vi starter hver træning med opvarmning, og herefter er der træning af en eller flere discipliner, fx boldkast eller længdespring. Vi slutter med en lille farvel-leg. Vi opfordrer til deltagelse i stævner for børnenes aldersgruppe, da det er vores erfaring at det styrker sammenholdet, og børnene synes det er sjovt

Vores næste hold dækker de 10-13-årige. Her er der mere atletik og mindre leg. Holdet er delt i 10-11 års og 12-13 års. De 10-11 års starter kl. 16. mens de 12-13 års varmer op fra 16.30. Det er et grundtræningshold hver tirsdag, hvor hver træningsgang starter med løb, opvarming og koordinationsøvelser, evt. i form af lege. Derefter træner vi forskellige atletikdiscipliner indenfor løb, spring og kast. Vi prøver at få alle medlemmer til at prøve alle discipliner, for at de evt. senere kan vælge, hvilke discipliner de bedst kan lide at lave. De der ønsker mere tekniktræning, kan træne med på grundtræningsholdet for 10-17 år om torsdagen. Om søndagen kl. 10 løber vi i skoven med start fra Ro-stadion, og hver første søndag i måneden i vinterhalvåret deltager vi i Bagsværd Sø løbet.

Når du er 14- år, har du forskellige muligheder. Du kan træne på vores grundtræningshold, hvor du kommer igennem alle disciplinerne indenfor løb, spring og kast. Du kan kaste i vores kastegruppe, hvor der trænes kugle, diskos, spyd, vægt og hammer. Og du kan løbe i vores løbegruppe for  mellem- og langdistanceløb. Du kan også vælge at kombinere grundtræningsholdet med mellem- og langdistanceløbsholdet. Der trænes fælles to-tre gange om ugen afhængig af gruppen. Vi prøver at lave fælles opvarming, koordination og/eller styrketræning for at styrke sammenholdet mellem grupperne.

Der er plads til alle i BACs Ungdomsafdeling - både til dem der bare går til atletik en gang om ugen, og til dem der træner seriøst på konkurrenceplan. Uanset niveau prøver vi at få vores medlemmer til at dygtiggøre sig ved at fokusere på den enkeltes personlige rekord. 

Vi forventer at alle bakker op om vores arbejde ved at sælge børnehjælpsdagslodder og deltage ved klubbens arbejde på genbrugsloppen.

Vi laver ind imellem mini-klubstævner på Bagsværd Stadion, så nye medlemmer kan vænne sig til at gå til stævne i trygge rammer. Og vi opfordrer alle til at gå til stævner ude omkring sammen med klubkammeraterne.  Vi er tit afsted til stævner, mest i weekenderne men i sommerhalvåret også på hverdagsaftener, og vi stiller op i både individuelle og hold-konkurrencer.

Hvert år holder vi vores Pokalfester, hvor medlemmer, søskende og forældre mindes sæsonens mange stævner, mens vi hygger med fællesspisning og lege. Der er diplom til alle der har deltaget i et stævne, og der er DAF Atletikmærke og DAF Øst Ungdomspointnål til dem der har samlet nok point. Det er også aftenerne, hvor vi fejrer årets nye klubrekorder, og hvor Ungdomsafdelingens ni vandrepokaler skifter hænder. 

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
Nyheder 
23/1 Resutater fra Øst danske mesterskabe...
23/9 Webshoppen med klubtøj er åben
13/2 Så kan I atter købe tøj til og med...
2/2 Diplom- og pokal fester i ungdomsafde...
18/12 Joel Øst mester i Coss D15
Medlemmerne