FORSIDE          MOBIL        ENGLISH        INDHOLD        SØG        HJÆLP   
      
 
 
Udvalgt indlæg
 
30/10 - 2019
Suveræne præstationer af suveræne løbere ved 1. runde af Cross Nationals.    Skriv svar   Ret indlægget
Joel og Anton på opløbsstrækningen som suveræne vindere.
Søndag d. 27. oktober blev første runde af denne vintersæsons Cross Nationals afviklet i Roskilde. Det blev afviklet på en 2 km rundstrækning med en hel del bakker samt blødt og til tider pløret underlag i Dream City, der ligger i tilknytning til området for Roskilde Festival. Der var fællesstart for alle juniorer, der skulle løbe 6 km og senere også fællesstart for alle seniorer og masters, der skulle løbe 8 km.
I denne sæson af Cross Nationals er der kun en holdkonkurrence for hold af 3 løbere i de 6 forskellige rækker Junior, Senior og Masters for hhv. piger/kvinder og drenge/mænd, mens den individuelle konkurrence er fjernet. Dette afholdt nok nogle af de løbere fra mindre klubber, der ikke havde mulighed for at stille hold i at deltage og dermed var felterne ikke så store.
Til gengæld talte løbet som udtagelse til Nordiske Mesterskaber i Cross, som skal afvikles i Finland d. 10. november, hvor der er en junior- og seniorkonkurrence både individuelt og for nationale hold.
BAC havde hele 6 drenge til start i juniorrækken og i bedste fald 2 hold. Fra start lagde Anton Østdal og Joel Ibler Lillesø sig i spidsen og trak i et godt tempo. Ikke ret langt efter kom Anders Bang på 4./5. pladsen og igen kort efter kom Philip Grundt Hansen. Men også Jacob Weel Rosbo og Noah Grunnet Nouri var godt fremme i feltet. Anton og Joel skiftedes til at trække og der var efterhånden kun én enkelt konkurrent, der ihærdigt forsøgte at hænge på. På anden halvdel af anden runde i bakkerne måtte den sidste give fortabt og da først hullet var der, så voksede det hurtigt og komfortabelt for de 2 BAC-drenge. Så på hele sidste omgang kunne de holde et behageligt tempo, hvor der også var overskud til at konversere lidt. Da der ikke var nogen individuel konkurrence, så kunne de tage hinanden i hånden på opløbsstrækningen og sikre 1. og 2. pladsen til brug for holdet i holdkonkurrencen. Philip løb også et umådeligt flot løb, hvor han kom ind på 5. pladsen og slog mange ældre løbere og samtidig fuldendte han BAC-holdet i mål, som tog en suveræn 1. plads. Jacob havde det lidt hårdt til sidst, da han var mærket af noget sygdom i tiden op til løbet. Han kom i mål som nr. 16. Desværre måtte både Anders og Noah udgå, da de havde problemer med vejrtrækningen. Mest ærgerligt var det for Anders, da han lå på 5. pladsen med udsigt til udtagelse til NM Cross, da hans astma tog overhånd og gjorde det umuligt at fuldføre.
I senior løbet havde BAC kun Nevena Simeonova til start hos kvinderne. Hun løb et godt og stabilt løb og kom i mål som nr. 20, men hun manglede et par holdkammerater.

  
Terminsliste (evt. tilmelding) 
14-16/89/8Store DM
18/8Bestyrelsesmøde tirsdag d. 18. a...
21/87/8Danish Masters Open
25/822/8Indkaldelse til Generalforsamling
25/817/8FIF stafetstævne Tirsdag 25. august
26/818/83-kamp i Herlev
27/821/8TRACKS 27. august, Amager
29-30/826/8Hjælpere til DM-Kastemangekamp s...
29-30/817/8DM/DMU/DM masters i Kaste mangekamp
29/914/9BAC løbet 2020
Nyheder 
7/8 Mia løber dansk årsbedste og næsth...
5/8 4 flotte resultater til TRACKS med DU...
16/7 Joel sætter endnu en DUR17 og Dansk ...
13/7 Nye Bagsværd Atletik Club B-Talenter...
8/7 Nyheds-Danmark spærrer øjnene op !
Medlemmerne